Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Import

 

diensten import

Nederland multicultureel, ook in voedingsmiddelen.

Nederland is een prachtig Multicultureel land, maar jammer genoeg halen we daar gezamenlijk nog lang niet uit wat er in zit. Safe BV is erop gericht om de Nederlandse voedselmarkt te verrijken met een keur aan zeer smakelijke exotische voedingsmiddelen en dranken. Hiertoe importeren wij een zeer ruim assortiment met vele prachtige en kwalitatief hoogwaardige producten uit de Carribbean, Zuid-Amerika en Afrika, maar ook streekproducten uit Europa en Azië.

Waarom steeds meer importeren?

Steeds meer inwoners van Nederland hebben een buitenlandse oorsprong. Maar ook gaan uw autochtone klanten steeds vaker en verder op vakantie. Door onderlinge contacten en de buitenlandse reizen doet men steeds nieuwe ideeën en smaken op. Ideeën en smaken die men wil blijven beleven en waar mogelijk zelfs uitbreiden. De vraag naar exotische en uitheemse producten is het laatste decennium dan ook explosief toegenomen. Safe BV biedt u de mogelijkheid om aan deze vraag te voldoen door de import van kwalitatief hoogwaardige en bewezen populaire producten.

Zeer ruim productaanbod.

Om u en uw cliënten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Safe BV inmiddels een zeer ruim palet van inheemse en uitheemse producten opgebouwd. Zo kunt u al bij ons terecht voor meer dan 2000 kwalitatief hoogwaardige producten en daar komen regelmatig nieuwe producten bij. Wij blijven namelijk constant de vraag uit de markt onderzoeken om u en uw cliënten zo gericht en adequaat mogelijk van dienst te kunnen zijn. Maar wij gaan ook graag een stapje verder. Voor een aantal nieuwe veelbelovende producten zullen wij samen met u de vraag zelf creëren in de markt. Op die wijze bieden wij gezamenlijk aan uw cliënten de mogelijkheid in aanraking te komen met nieuwe, prikkelende smaken en variëteiten.

Altijd vers!

De hedendaagse consument wil niet alleen lekker en gevarieerd eten, ook de gezondheid speelt een belangrijke rol. Daarom zijn de verse producten van Safe BV ook écht vers. Twee maal per week ontvangen wij de verse groente en fruitsoorten uit Suriname en het Caribische gebied. Er gaan dus geen vitaminen, mineralen en anti-oxidanten verloren door lange opslag of transport. Wel zo gezond !

Exotische verfrissing.

Wat is er lekkerder dan wegdromen op een warm zandstrand met een heerlijk drankje ? Zelfs in dit koude kikkerland is deze associatie snel gemaakt met een heerlijk exotisch drankje in de hand. Voor deze verfrissende wegdroom momenten biedt Safe BV een ruim assortiment aan exotische frisdranken uit het Caribische gebied. Want wij brengen de tropics graag bij uw cliënten thuis.

YASH, frozen freshness.

In de jachtige maatschappij schiet de tijd er soms bij in om uitgebreid te koken. Dat hoeft echter niet te betekenen dat men in hoeft te leveren op smaak en gezondheid. Juist voor de momenten dat uw cliënten even iets minder tijd hebben biedt Safe BV haar eigen merk YASH diepvriesproducten aan. Dit zijn zeer vers diepgevroren producten uit Azië waarin de smaak en voedingswaarde behouden zijn gebleven, zodat uw cliënten snel en makkelijk een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel kunnen toveren.

Meer Informatie

Naar onze catalogus