Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Verkoop en advisering

 

Geen zorgen.

Een speciaal onderdeel van Safe BV is de afdeling Verkoop & Advisering. Door onze jarenlange ervaring met de import en export van mooie producten zijn wij goed op de hoogte van vraag en aanbod. Ook kennen wij de wegen voor een gedegen afhandeling van de douanewerkzaamheden. Er komt nu eenmaal veel kijken bij het importeren of exporteren van producten.

Make it Easy, Play it Safe.

Net als wij wilt u natuurlijk alleen het beste voor uw klanten. Gewilde kwaliteitsproducten die met zorg en aandacht zijn omgeven. Maar u wilt voldoende tijd houden om uw klanten de persoonlijke aandacht te kunnen geven die zij verdienen. U kunt volledig op Safe BV vertrouwen, want wij nemen u veel voorwerk uit handen. Onze ter zake kundige vertegenwoordigers komen regelmatig bij u langs om u op de hoogte te houden van de bewegingen in de markt. Zij informeren u over nieuwe trends, mooie nieuwe producten die een interessante aanvulling vormen op uw assortiment en vraaggerichte verkoop.

Service is our key.

Safe BV is sterk gericht op klanttevredenheid. Wij doen dan ook graag wat extra om u te ondersteunen. Zo kunnen wij u indien gewenst een voor u op maat gesneden schappenplan aanbieden. Ook kunnen wij, in samenspraak met u, een op uw klantenbestand aangepast marketing en promotieplan opzetten ter bevordering van de verkoop. U kunt hierbij denken aan consument gerichte acties, maar ook aan advies aangaande de samenstelling van het assortiment, zodat u zo goed mogelijk kunt inspelen op de wensen van uw klanten.

From order to doorstep.

Wij nemen wekelijks contact met u op voor het opnemen van uw bestelling. De offertes die wij maken zijn daarbij op maat gesneden op basis van het pakket aan producten dat u afneemt. De door u bestelde producten worden met zorg verzameld en bij u afgeleverd. U hoeft dus zelf niet meer weg om inkopen te doen, maar kunt uw tijd en aandacht volledig besteden aan uw klanten. Indien wij een door u gewenst product niet hebben, dan doen wij ons uiterste best om dit elders voor u te vinden. En mocht er onverhoopt toch eens iets misgaan, dan kunt u er van op aan dat wie iedere klacht zeer serieus nemen en dat wij samen met u een bevredigende oplossing zullen vinden.

Meer Informatie

Naar onze catalogus